Επιστροφή προϊόντος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν Enozo στην VOYATZOGLOU Group μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία.

Για κάθε περίπτωση επιστροφής εμπορεύματος θα πρέπει:

1. Να συμπληρώσετε μία Φόρμα Επιστροφής – Δήλωση Υπαναχώρησης όπου και να καταγράψετε το αίτημά σας για αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή των χρημάτων σας.

Για να κατεβάσετε τη Φόρμα πατήστε εδώ.

2. Να αποστείλετε τη συμπληρωμένη “Φόρμα Eπιστροφής – Δήλωση Υπαναχώρησης” με email στο info@enozo.gr

Μόλις λάβουμε τη φόρμα σας θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας τηλεφωνικώς ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία Επιστροφής.

Πώς διαχειρίζεται η επιστροφή του προϊόντος μου;

Όταν το προϊόν φτάσει στην έδρα της εταιρίας (12ο χμλ. Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας) θα εξεταστεί από ειδικούς της εταιρίας μας. Μέσα σε διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ημέρα που θα λάβουμε το προϊόν με όλα τα ως άνω συνοδευτικά έγγραφα κανονικά συμπληρωμένα, στην κάθε περίπτωση αντίστοιχα δικαιούστε:

Για επιστροφή υγειούς προϊόντος:

Υπαναχώρηση:
Εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης για οποιονδήποτε λόγο. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε στην αρχική του συσκευασία χωρίς να είναι ανοιγμένο. Επιστροφή χρημάτων για την αξία του προϊόντος πλην των μεταφορικών εξόδων (αποστολής & επιστροφής).

Για επιστροφή προϊόντος λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος:
Εάν έχετε ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος λόγω ελαττωματικότητας θα αντικαταστήσουμε το προϊόν και θα σας το αποστείλουμε δωρεάν. Τα αρχικά έξοδα αποστολής του προϊόντος καλύπτονται από την εταιρία.
Εάν έχετε ζητήσει επιστροφή χρημάτων θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Για επιστροφή λόγω λάθους εκτέλεσης παραγγελίας:
Σε κάθε περίπτωση θα επιστρέψετε τα προϊόντα και το μεταφορικό κόστος βαρύνει την εταιρία.

Εάν επιθυμείτε την αντικατάσταση με το σωστό προϊόν τότε θα σας το στείλουμε και το μεταφορικό κόστος βαρύνει την εταιρία.
Εάν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση με το σωστό προϊόν τότε θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα της παραγγελίας σας και των μεταφορικών εξόδων αποστολής της.